Üszőink

A hetedik generáció

A 2019-es üszők között Pullo mellett már Marci apaságúak is vannak. Az évfolyamból kilencen pedigrees tenyészüszőként értékesítésre kerültek, az alábbi nyolc egyed maradt nálunk továbbtenyésztésre. 2021-ben lettek vemhesítve, majd Pullo vagy Marci háremébe. Ők is születési sorrendben következnek.

Bogi HU 32432 3126 2

Bogi fejével veri a mestergerendát

Bogi Pullo és Borsó lányaként látott napvilágot. Igazi Borsó-leszármazottként könnyű felismerni nagy marmagasságáról, finom csontú hosszú lábairól, széles szutyakjáról és hosszú szőrmés füleiről. Ezek mellett anyja barátságos, közvetlen természetét is örökölte. 2021-től Marci háremét gazdagítja.

Andi HU 32432 3127 9

Gyúrós Andi

Andi Pullo és Timi leszármazottja. Jellemző rá a kiváló izmoltság és far. Már egész kicsi korában kiütközött rajta anyja barátságos, érdeklődő természete. 2021-től ő is Marci háremébe került.

Hajni HU 32432 3224 1

Hajni a tartózkodó

Hajni Pullo és Majrés borjaként született. Anyja nevéhez hűen kissé tartózkodó személyiség. Édestestvére Marcsinak, az Ő szép arányos alkata és jó medencéje már látható rajta is, bízunk benne, hogy hasonlóan szépen fejlődik. 2021-től Marci háremében bizonyíthat.

Laura HU 32432 3227 2

Laura a félénk szépség

Laura az első Marci apaságú üsző a majorban. Anyja Füles, így kiváló gondoskodást kapott borjú korában. Nagy növekedési erélyével már üsző korában utolérte teheneink magasságát. Marci borjaként kiváló medencealakulással bír. Kissé félénk természetű, de reméljük ezt kinövi idővel. Ő Pullo háremébe került 2021-ben.

Viki HU 32432 3229 6

Viki, aki azt hiszi hogy Ő is ember

Viki Marci apaságú, és Pamela bő tején nevelkedett. Ő a valaha született legbarátságosabb tehenünk. Mióta csak lábra állt, keresi az ember társaságát, minden alkalmat megragad, hogy a közelünkben lehessen. Sokszor úgy tűnik mintha nem értené, miért hagyjuk ott a többi szarvasmarhával, hiszen ő úgy érzi hozzánk tartozik. 2021-ben került Pullo háremébe.

Kamilla HU 32432 3232 8

Kaján Kamilla

Kamilla Pullo és Pajti lánya. Májusi borjúként hamar a sarkára kellett álljon, hogy érvényesülni tudjon idősebb társai között, de élénk, csintalan természetével könnyen feltalálta magát. Marci háremébe került 2021 nyarán.

Hami HU 32432 3233 5

Hami a kis haspók

Hami Pullo és Betti lányaként született. Nevét úgy szerezte, hogy már kisborjú korában is igen lelkesen kipróbált és elfogyasztott minden harapnivalót, amit kínáltunk neki. Nem tétovázott ha gyümölcsöket, gabonaféléket, sőt akár péksütemény darabkákat kapott. Sikerült is komoly izomzatot növesztenie. 2021-től Marci háremébe került.

Zserbó HU 32432 3235 9

Zserbó a csendesen elmélázó nagylány

Zserbó felmenői Marci és Szepi. Zserbó a legfiatalabb az évfolyamból, ezért és talán sötétebb szinezete miatt a többiek eleinte kiközösítették. Ő ezt nem vette zokon, hanem csendesen férevonulva jól lehagyta növekedésben, rámájában a társait, akik utána már nem merték piszkálni. Társai helyett szívesen keresi gazdái társaságát, ha egy kis szeretetre vágyik. Pullo háremébe került 2021-ben.

Andi, Viki, Hajni, Laura, Kamilla, Zserbó, Bogi