Sajtóvisszhang

Az elmúlt években rengeteg sajtócikk, riport jelent meg rólunk mind a nyomtatott, mind az online sajtóban. A megjelenéseket szinesítik még videóriportok, élő adások is.

Ezen az oldalon időrendben összegyűjtöttük nektek a kezdetektől, mit is mondott/mond rólunk a sajtó 🙂

2015

„Már” négy éve építettük a majort, vezettük a FB blogunkat, mikor meglepetésszerű felkérést kaptunk a marhalevél.hu szerkesztőségétől, hogy válaszoljunk tíz kérdésre a gazdálkodásunkkal, életszemléletünkkel kapcsolatban. Megtiszteltetés volt és nagy örömünkre szolgált. Ekkor még nem is sejtettük, mekkora sajtóérdeklődés cunami várható az elkövetkező években…

2016

Ebben az évben indítottuk először állatainkat kiállításokon. Tavasszal a Szentlőrinci Gazdanapokon, majd szeptemberben a KÁN-on Kaposváron. Itt kerültünk először „reflektorfénybe”, köszönhetően a kiválóan szereplő állatainknak és Aszódi János – azóta is tartó, kitüntetett – figyelmének. Ő volt aki lelkünkre kötötte, 2017-ben Hódmezővásárhelyen meg kell mutatnunk magunkat 🙂

Ugyanígy kitüntetett figyelmet kaptunk Igric Dominikától, az Agroinform.hu riporter műsorvezetőjétől, aki ekkor ismertetett meg minket a FB élő adás lehetőségével/jelentőségével. Azóta se tudunk elég hálásak lenni ezért az információért 🙂

https://www.facebook.com/agroinform/videos/1116608458376162/

Majd októberben Kapolcson vettünk részt a nyugat-magyarországi nemzeti bajnokságon, ahol az elért eredményeinkről a Magyar Állattenyésztők Lapja novemberi száma adott hírt:

Az eredeti cikk a MÁL 2016. novemberi számának 25-27. oldalán található

2017

Áprilisban zártuk első STV időszakunkat, melyen hét kis tenyészbikánk végzett. Az első és egyben sikeres vizsgánkat alaposan megünnepeltük barátainkkal, segtőinkkel, vásárlóinkkal, partnereinkkel együtt, melyről a marhalevél.hu is beszámolt:

A 2016-os kiállításokon elért eredményeken felbuzdulva, a ’17-es évet a legnagyobb hazai kiállítással indítottuk, a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokkal, mely mint utólag kiderült, a mi nagy ugródeszkánk lett. Az itt megszerzett díjak miatt egy csapásra ismertté váltunk az országban és a nyomtatott sajtóban is nagyobb teret kaptunk…

Magyar Állattenyésztők Lapja 2017. május, 23-26. oldal:

…az online megjelenések mellett:

Új Mezőgazdasági Magazin 2017. május:

Agrofórum FB oldalán…

https://www.facebook.com/agroforumszaklap/videos/1886561774938704/

és a Haszonállatinfo honlapján különösen jó cikk jelent meg rólunk:

https://haszonallatinfo.hu/allattenyesztes/99-egy-kisgazdasag-nagy-sikere-a-hodmezovasarhelyi-kiallitason

Az őszi kiállítási időszakban KÁN-on nyitottunk, ahol szép eredményt értünk el Roland segítségével: MÁL 2017 szeptember, 14. oldal.

Majd októberben a Magyar Állattenyésztők Lapjában újra fotók és rövid cikk jelent meg rólunk az OMÉK fajtagyőzelem és a tavaszi Szentőrinci Gazdanapok kapcsán.

2018

Kis téli pihenő után ismét Hódemzővásárhelyen köszöntöttük a tavaszt. Pullo ismét az egekbe emelt minket a növendékek dobogós helyezése mellett. Így írt erről a MÁL májusi száma:

…és így a Magyarmezőgazdaság.hu:

http://magyarmezogazdasag.hu/2018/05/23/ketszer-indult-ketszer-nyert

mely videóinterjút is készített velünk:

Az Agroinform.hu élő videót jelentetett meg rólunk:

https://www.facebook.com/agroinform/videos/1687665134603822/

Az Új Mezőgazdasági Magazin interjúja itt tekinthető meg:

2018 júniusban összefoglaló jelent meg a MÁL-ban az egyesületi sikerekről is:

Az év második felét a Szentlőrinci Gazdanapok nyitotta meg számunkra, ahol Igric Dominikával találkozva újra élőadásba kerültünk az Agroinform.hu oldalon. Jót beszélgettünk a szakmáról, kisgazdaságokról, kezdetekről…

https://www.facebook.com/agroinform/videos/1814205015283166/

Ezt követően online-meghívást kaptunk a nagy sikerű Agroinform.hu hiradóba is. Az adás különlegessége az volt, hogy élőben jelentkeztünk a legelőnkről:

https://www.facebook.com/agroinform/videos/1069393693241779/

2019

Az év elején az Újraterveztem.hu csapata annak járt utána, honnan jött az ötlet a Mozsi Major megalapításához és milyen is egy vidéki, állattenyésztő kisvállalkozást vinni digitális marketing segítséggel. Egy nagyszerű kis film és egy fotókkal gazdagon illusztrált cikk született rólunk ebben a témakörben:

Az elektronikus újságcikket az alábbi fotóra klikkelve érhetitek el:

Folyt. köv. 😉