Felkerültek az oldalunkra a 2018-as születésű tenyészbika jelöltek!

Az idei évben két nagyszerű bikától születtek borjaink:

Pullótól, a kétszeres hódmezői nagydíjas, OMÉK fajtagyőztes, kapolcsi nemzeti bajnok francia származású bikánktól

Pullo a kétszeres hódmezői nagydíjas

és Rolandtól, a 2017-es hódmezői fiatal bika kategória I. helyezett, összevont limousin bika kategória II. helyezett (Pullo után), kaposvári KÁN terminál bika kategóriában I. helyezett bikától.

Roland a 2017-es KÁN-on

Mint eddig is megszokhattátok, ide kerülnek a fotók, mérési eredmények a kisbikákról. Ismét együtt követhetjük végig ahogy felcseperednek, beárazzuk őket és előjegyzés után, STV vizsga zárásával elkerülnek tőlünk.

Ezt a hosszú utat járjuk végig együtt idén is, és ha valamelyik kisbika megtetszik Nektek, ne habozzatok, hívjatok, mert hamar előjegyzés alá kerülnek!

Mint ahogy szoktuk, a fotók felett pár szóban bemutatjuk őket. A szüleik nevére klikkelve felnyíló ablakban megláthatjátok a szülők fotóját is. A bikák fotójára vagy nevére klikkelve juthattok el a bikák saját oldalára ahol végigkövethetitek hónapról-hónapra a növekedésüket és az STV záróeredményüket.  Családfájukat idén is mellékeltük.

Tovább a tenyészbika jelöltek oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..