Egyéb

Húsmarha Szeminárium

A korábbiaknak megfelelően folytatjuk a Húsmarha Szeminárium sorozatot, melyen gyakorló gazdák számára gyakorlatorientált szakmai képzést nyújtunk.

Jelen alkalommal délelőtt elméleti előadásokat hallgatunk, délután pedig az előadásokhoz kapcsolódó gyakorlati bemutatón vehetünk részt a Mozsi Majorban.

A Szeminárium programja:

9:30 – 9:50 Regisztráció
9:50 – 10:00 Köszöntő – Mozsgai József (Mozsi Major tulajdonos, szervező)
10:00-10:55 „Családteremtő program”: avagy hogy érjük el a lehető legmagasabb szaporulatot? Dr. Gyulay Gyula (Gábor Major, EmbrioBos Kft.)
11:00 – 11:55 „Kritikus szemmel”: a kukoricaszilázs minősége a műszaki technológia függvényében. Dr Orosz Szilvia (ÁT Kft.)
12:00-12:55 „Porciózás”: legeltetési módszerek. Dr. Tasi Julianna (SZIE)
13:00-14:00 Ebéd
14:00 – 14:55 „Értő szemmel”: a szénafelék minőségének értékelése. Dr. Orosz Szilvia (ÁT Kft.)
15:00-16:00 – Gyakorlati óra a Mozsi Majorban (szálas takarmány érzékszervi bemutató, legelőbejárás)

Az esemény a zárt térben való megrendezés következtében 18 év fölött védettségi igazolvánnyal látogatható, 18 év alattiak pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező, felnőtt kísérő felügyelete mellett vehetnek részt eseményen. Egy nagykorú kísérő maximum három kiskorú felügyeletét láthatja el.

A védettség igazolására hozzák el védettségi igazolványukat vagy töltsék le és aktivizálják a védettségi applikációt. Ezt belépéskor ellenőrizzük, az ezen feltüntetett személyazonosság igazolása mellett, legyen nálatok erre alkalmas hatósági igazolványt (személyi, jogosítvány, útlevél).

Az alkalom különlegességét a szervező gazdaság 10 éves jubileuma adja, így az érdeklődők két napos rendezvényen vehetnek részt. Az első nap a Húsmarha Szeminárium szakmai programjával telik, míg a második, a „Mozsi Mustra” nyílt nap a húsmarha tartók ünnepe, a kötetlen beszélgetések és a kikapcsolódás napja.
A Húsmarha Szeminárium jegy feljogosít a másnap, 2021 augusztus 14-én megrendezésre kerülő „Mozsi Mustra” nyílt napon való részvételre.

A Húsmarha Szeminárium helyszíne: Baranya-megye, Sellye, Művelődési ház.

Jegyvásárlás és további részletek: COOLTIX

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .